VideoOpštePreporučeno

YouTube Kanal – Sorabija Info

Rodoljubivi Blog – Sorabija Info je pokrenuo YouTube kanal.

Sorabija Info Kanal


U poslednjih godinu-dve dana, na YouTube-u je pokrenuto više kanala sa tematikom vezanom za Srbiju, srpski narod, našu istoriju itd. Neki od tih kanala su već dostigli zavidne rezultate, i mi to zaista pozdravljamo i podržavamo.

Mi tu možda malo kasnimo, ali nikad nije kasno, ukoliko nešto uradite valjano i kako treba.


U svakom slučaju, već smo uspostavili saradnju sa nekoliko stručnih saradnika i trenutno su u pripremi videa, koja će uskoro biti objavljivani na našem YouTube kanalu.

Mi vas ovim putem molimo, da ukoliko imate pozitivne utiske o našem Blogu, da verujete da će mo isti takav napor uložiti i u YouTube kanal, a sve u zajedničkom cilju:

Da se gde god to može čuje i naša strana priče, naša istina i ono u šta verujemo, a sve u cilju ne zaboravljanja svega onoga što su generacije i pokolenja naših sunarodnika učinila kroz vekove i milenijume, da bi mi danas uopšte postojali!

I naravno da i mi zajedno sa vama, ostavimo nešto vredno i trajno za uspomenu, primer i putokaz budućim generacijama i pokolenjima!


Ukoliko iko od vas ima želju da se na bilo koji način prdruži nama u radu na našem YouTube kanalu, molimo vas da nas kontaktirate!

Biloda imate konkretan predlog o čemu bi voleli da pravimo videa (sa kakvom tematikom), bilo da želite i aktivno da se uključite u rad na videima.


Pretplatite se na naš YouTube kanal (subscribe):


FB Komentari

Miodrag Rašić

Ja sam veb i grafički dizajner, amaterski muzičar i Bloger ...

Povezano

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *