Видео Опште Препоручено

YouTube Канал – Сорабија Инфо

Родољубиви Блог – Сорабија Инфо је покренуо YouTube канал.

Сорабија Инфо Канал


У последњих годину-две дана, на YouTube-у је покренуто више канала са тематиком везаном за Србију, српски народ, нашу историју итд. Неки од тих канала су већ достигли завидне резултате, и ми то заиста поздрављамо и подржавамо.

Ми ту можда мало каснимо, али никад није касно, уколико нешто урадите ваљано и како треба.


У сваком случају, већ смо успоставили сарадњу са неколико стручних сарадника и тренутно су у припреми видеа, која ће ускоро бити објављивани на нашем YouTube каналу.

Ми вас овим путем молимо, да уколико имате позитивне утиске о нашем Блогу, да верујете да ће мо исти такав напор уложити и у YouTube канал, а све у заједничком циљу:

Да се где год то може чује и наша страна приче, наша истина и оно у шта верујемо, а све у циљу не заборављања свега онога што су генерације и поколења наших сународника учинила кроз векове и миленијуме, да би ми данас уопште постојали!

И наравно да и ми заједно са вама, оставимо нешто вредно и трајно за успомену, пример и путоказ будућим генерацијама и поколењима!


Уколико ико од вас има жељу да се на било који начин прдружи нама у раду на нашем YouTube каналу, молимо вас да нас контактирате!

Билода имате конкретан предлог о чему би волели да правимо видеа (са каквом тематиком), било да желите и активно да се укључите у рад на видеима.


Претплатите се на наш YouTube канал (subscribe):


FB Коментари

About the author

Миодраг Рашић

Ја сам веб и графички дизајнер, аматерски музичар и Блогер ...

Leave a Comment

Total
1
Share