Балкан Занимљивости Мишљења

“Џони” Штулић: Срби су Косово изгубили! И то због жена!

Легендарни Бранимир “Џони” Штулић, оснивач, фронтмен и аутор једне од најбољих Рок Група са ових простора “”АЗРА, одавно је “избегао” из овог балканског лудила и нема намеру да се враћа, али ни да даје интервјуе и сл.


Међутим ревија “Исток” је пре тачно 19 година, успела да уради интервју са њим. Чудно или не, изгледа да је пуно тога актуелно, што је “Џони” рекао пре толико година!


О Србима

На просторима бивше Југославије постоје само три етничке групе народа: источни Срби, западни Срби и радикални Срби. Источни Срби живе на подручју Македоније, Црне Горе и Србије, западни Срби су у Босни, Хрватској и Словенији, а радикални Срби су усташе и четници!


О Косовској бици

Срби су Косово изгубили! И то због жена! Колико сам ја успео да истражим, Милош Обилић и Вук Бранковић су се међусобно потукли. У ствари, прво су им се жене потукле, онда је Милош тукао Вука и онда је Вук направио управо оно што је направио. Сви заједно су направили то да смо изгубили Косово. И морам да кажем да су Турци врло поштено добили Косово. Нису се преоблачиле, тукли су се часно. А Срби су им се реванширали на Ангори 1402. године. Срби су се, дакле, реванширали Турцима пуном мером, тако да је резултат 1: 1. Ја рачунам, да није било Турака овде, ми би одавно пропали. С друге стране, Срби се немају чега стидети. Не морају да буду са Јеврејима. Јер, Јевреји све што су о рату научили, научили су од Немаца.


О Титу

За пет дана живота су му резали ногу, значи да је био искрен и да је дошао до краја. Сви смо ми говорили: „Сви смо ми Тито!“ Људи су се клели у њега. Када сам 1979. године, са Азром, кренуо против тога, цео тадашњи шоу-бизнис се у свим анкетама изјашњавао да им је најомиљенија личност – Тито. Сад се то окренуло, баш они који су га највше хвалили и који су живели од тога, сад они највише пљују по покојнику.

Ја никад нисам имао ништа против Тита и других великих људи, ма колико велики диктатори били, ја сам одувек био само против оних малих. Чаушеску ми никад није сметао, сметали су ми они који су га направили. Ниједан диктатор не може сам. Ја сам за то да се Тито сахрани поред Карађорђевића. Ипак је он овде био највећи владар после легендарног Сама из 6. века, владара легендарног словеначког краљевства. Значи, први је био Сам, други – Тито. Мада ја тог Сама зовем Сем (ха-ха-ха).


О рату 90-их

По мом мишљењу, Јевреји се свете Немцима преко нас! Иначе, ми смо меки стомак Европе, а Американцима није уопште у интересу та Европа. Можеш ти Американцима да кажеш шта хоћеш, да им се додвораваш, да чиниш по њиховом, али они ће да те кокну ако нађу за сходно. Мора да постоји дежурни кривац цело време. На 200 метара од Беле кућце је највећи криминалац на свету. Али, мора се направити привид да су Срби или Ирачани највећи криминалци. Тако, мора постојати Педро који виси.


О интелектуалцима

Ако узмемо да је народ једно велико тело које има главу, руке, ноге и остало, његова глава би требало да буде оно што Мао Це Тунг назива – смрдљива категорија, а то су интелектуалци. Они би требало да размишљају, па ће и народ да размишља, јер људи се на боље од себе угледају. А где су данас ти најбољи и шта раде? Ћуте, плаше се, или су се продали за добре паре. Царује корпуција, криминал, јавашлук, неодговорност и све најгоре. А интелектуалци ћуте.

И, наравно, цео народ онда има криву слику о животу, како треба да се ради, да је најбоље бити лопов, криминалац, ништа роба. То је најтеже лечити. А тек ће да буде народу тешко када дођу Американци па лажу: „Од сада ће овако да буде!“ Они који су научили да служе господаре, неће им бити тешко да служе и Американце. То се не сме дозволити, то је национална издаја.


О Американцима

За све ће да плате шта свих ових година раде, Бог ће да их казни. Видите природне катастрофе које се код њих дешавају. Није то ништа, шта их чека. Али, слаба нам је то утеха. ЦИА зна крвну слику сваког нашег грађанина. И онда се ја чудим како увек код нас највећа говна испливају на површину. Ко их је изабрао? Откуд долазе? Изабрали су их амерички компјутери …


FB Коментари

About the author

Миодраг Рашић

Ја сам веб и графички дизајнер, аматерски музичар и Блогер ...

Leave a Comment

Total
1
Share