Друштво Мишљења Опште

Бранко Драгаш: Политички идиоти

И?
Шта ћемо сада, господо другови?
Ко је крив за ову фарсу од председничких избора?

Обистинило се оно о чему сам писао и упорно говорио.
Нажалост, није имао ко да ме чује.
Само политички идиоти су могли да верују да ће  Аца Драмосер, политички манипулатор и демагог, узурпатор и преварант,лажов и мегаломан, вођа озбиљног криминалног клана за пљачкање државе и грађана, дозволити да га победе неки тамо политички пацери, лузери , шибицари и зајебанти.
Само политички идиот је  могао да пристане да изађе да трчи  ту намештену и унапред изрежирану председничку кампању са сигурним победником.
Победником који се пренемагао и фолирао да га нисмо могли ни да гледамо нити да слушамо.


Ко је политички идиот?

Политички идиот је дилетант који мисли да се разуме у политику.
Политички идиот се кандидује за председника државе,јер жели само себе да промовише и нема никакве историјске одговорности за државу и народ.
Политички идиот је Мурта који хоће Курту да замени на власти, јер воли новац и моћ.
Политички идиот је дегенерисани мастурбатор на друштвеним мрежама и политички егзибициониста у трансу од сопствене животне немоћи.
Политички идиот, упркос данашњем поразу, наставиће да се бави политиком, јер дебили ништа друго не знају у животу да раде.
Политички идиот је паразит који се разуме у политику као Марица у крив плот.

Шта је било јасно свима, осим политичким идиотима, у овим намештеним председничким изборима?

Било нам је јасно , још пре годину дана, да ће се лично Аца Драмосер кандидовати за председника, јер нема бољег кандидата од њега. Све остало је била његова лоша глума и пренемагање.

Било нам је јасно да ће злоупотребити  државну функцију премијера, монополизовати све медије, облепљивање свих дневних новина у обланду АВ је најбољи доказ његовог прогресивног лудила, да ће ненормалну количину новца да утроши за намештене изборе, јер он, издајник и конвертит, нема другог избора него да буде по сваку цену председник.

Било нам је јасно да опозиције у Србији нема и да ће сви трчати за АВ, очекујући новчане надокнаде и синекуре, да би му тако дали легитимност за убедљиву изборну победу.

Било нам је јасно да су политички конвертити, опозиционарни лидери, политички прелетачи, естрадне патриоте, тајкуни и криминални кланови укључени у ове намештене председничке изборе.

Било нам је јасно да на ове председничке изборе – НЕ ТРЕБА ИЗЛАЗИТИ!
Зато сам се залагао за – БОЈКОТ!
То је био једини и прави одговор силоване, уцењене, напаствоване, опљачкане , понижене и осиромашене јавности на терот демагога и манипулатора.


БОЈКОТ!

БОЈКОТ тиранину и његовој издајничкој и криминалној политици.
БОЈКОТ би показао да већинска Србија не даје легитимитет за нове преваре и пљачке.
Данашња излазност од – 53%, која је мања од прошле излазности 2012 за читавих 4%, што доказује моју тезу да се топи подршка тоталитарном режиму,показује да је победник ових избора, највећа политичка снага, управо она неорганизована и неповезана већина која није изашла на изборе.

Бојкотом избора, АВ не би имао легитимитет, јер би остао на својих 29,15% колико је заиста добио на овим изборима.

То значи да би, на ту излазност од 30%, АВ добио скоро 100% гласова, што је  његов велики политички сан и он све ради да се  што више приближи тој изборној цифри.

Сви политички идиоти, који су учествовали на овим изборима,  помогли су му да надомести сигурно изгубљени легитимитет, кога нема годинама уназад, до тих изашлих  53% и тако су омогућили Тиранину да потпуно пороби Републику.
Њихова политичка одговорност је та што су учествовали у успостављању тираније.
Продали сте се сви за мале паре.

Зашто се сада буните?
Зар вам није сметало пре избора његово кршење  Устава и изборног закона?
Зар вам пре избора није сметао његов успостављен монопол на политичком тржишту?
Зашто сте пристали на манипулацију?
Зашто сте трчали за њега?

Заблуда је да сте трчали за грађане Србије.
Трчали сте само за себе и за њега.
Интереси су вам се сложили и зато сам вас назвао – политичким идиотима.

Зар стари и искусни истраживач јавног мњења, једини коме верујем и чија су предвиђења тачна, г. Срећко Михаиловић није изашао са подацима да АВ добија најмање 53%?
Зашто сте пристали да будете икебане у циркусу српског Краља Ибија?


Колико је стварно грађана гласало за АВ?

За њега гласа сигурних 10% грађана који су или заведени његовом демагогијом и искрено му верују, тоталитарни режим увек има своје идолопоклонике, или су умешани у партијски и државни криминал и морају да га подржавају, јер бране своје синекуре, привилегије и отети новац од државе и грађана.

За њега гласа других 10% грађана који су уцењени, престрашени и контролисани, јер добијају плате из државног буџета и морају, плашећи се да не остану без материјалне егзистенције, да подрже своје господаре.

Преосталих 9,15% гласова, које добија режимски кандидат, надодати су му класичном изборном крађом о којима не говори потплаћена и лажна опозиција, јер су и они исто тако крали када су били на власти.

Значи, АВ влада са сигурних 10% гласова укупног бирачког тела, све остало је плод уцена, превара и крађе.

Ко жели да на изборима порази полуделог АВ, мора да добро зна ову политичку математику и мора, на основу свих ових знања, да направи победничку стратегију.
Рекао сам, понављам, ко има историјску одговорност и хоће заиста да победи Демагога и да донесе слободу Републици, уместо да учествује у новим политичким манипулацијама и шпекулацијама, наплаћујући од Тиранина своје политичке услуге за мале паре.

И ту је сва суштина разумевања данашње политике.

Тражити од бирократа из ЕУ да сруше уцењеног политичара ,који испуњава све њихове налоге, узалудан је посао. Зашто би они мењали коња који слуша и трчи за њих? Грађанери нису успели са својим кандидатом, млохавим и гњецавим Сашом Јанковићем, између осталог, и због тога што АВ није завршио све налоге,политичка инвестиција још није исплаћена, који му се налазе у агенди.

Тражити од Путина да се укључи у председничке изборе и да он, уместо нас, демократизује Србију, узалудан је посао, јер Путин, писао сам о томе, поштује међународно право и не меша се у унутрашње ствари неке земље на своју руку. У овом тренутку њему је важно да се Србија наоружава, како би нас могао спасити од евентуалног балканског брзог рата, па прихвата да прими званичног премијера Србије, јер има све податке да је он сигуран председнички победник намештених избора.


Шта ће се даље дешавати ?

Пошто сам тачно погодио редослед политичких потеза АВ, ево, користим ову прилику, док Демагог слави са својим тајкунима и криминалцима, да ли сте видели да је победничку боцу шампањца додао чувени ратни полтрон и увлакач Мирослав Лазански, што је добар потез за неку бољу некретнину или амбасадорско место,  ево прилике да изнесем моје виђење стратегије АВ.

Поле овако велике изрежиране победе и коначног пораза опозиције, АВ ће, на таласу садашње политичке плиме и своје убеђености да је савршен и непобедив, да иде на брзо организовање београдских и парламентарних избора, како не би дозволио да му тамо неки звоцају у Београду и парламенту, па је много једноставније, мање га и кошта, да их све поново почисти у новим намештеним изборима.
Ти заједнички избори би се организовали или крајем године или почетком следеће, али не дуже од пролећа следеће године, када ће АВ, тако се он нада, бити апсолутни господар Србије који никоме неће више полагати рачуна.

Пошто је почистио опозицију, коју плаћа и контролише, очекује нас период, кога сам најавио у једном тексту пре месец дана, назвавши га периодом ТЕРОРА, када ће се прогањати свака критична мисао у Србији и када ће нама, који смо истински мислећи људи и независни интелектуалци,бити много тешко да радимо и наступаамо.

Ова председничка победа АВ ће довести до праве поплаве примитивизма, простаклука и обести народњачко-напредњачке коалиције, јер њихово осионо и надмено стајање иза новог председника Србије, силиконске напућене министарке, тајкуни са Итерполове потернице, криминални социјалистички шпекуланти, плагијатори, лажни доктори, вазуплохови и остали политички олош, само је порука остатку Србије какав нас Терор чека и шта ће све да нам раде ти никоговићи да би задовољили своју паланачку сујету и сељоберску баналну потребу да се покажу и докажу.

Упркос свему томе, упркос убедљивој изборној победи, ево, отворено износим и то мишљење, како бисмо отворили све политичке карте до краја, мислим да је АВ достигао свој политички пик, да је ово његов политички максимум, на сваким изборима добија све мање гласова, па, сходно томе, почиње његов стрмоглав пад.

Како пад када је тако убедљиво победио, питају се политички идиоти, који показују да ништа не знају о политици.

Политички пад АВ је за мене потпуно сигуран, јер међународни догађаји пред којима се налазимо, нарочито решавање судбине ЕУ и рађање неке Нове Европе, допринеће да ће се економски и социјални цунами опште демократизације и краха неолибералне демагогије прелити и на наше просторе, што ће довести до рушења крхог и тиранског, десперадорског режима АВ.

То не значи, опет, како то политички паразити грађанера и естрадних патриота мисле, да ми треба само да чекамо да Нова Европа, у случају грађанера, или императорска Русија, у случају естрадних патриота, треба да ураде све за нас оно што ми морамо да урадимо сами за себе.

Дакле, шта ми у Србији морамо да урадимо?

Пре него што одговорим на то питање, морам да одговорим на питање које претходи овом питању – зашто су ови избори бар у нечему били добри?

Били су добри јер су потпуно очистили опозициону политичку сцену и показали да су то све политички идиоти.
Било би најпоштеније и најделотворније да сви председнички кандидати поднесу оставке и да напусте политику, што они сигурно неће урадити, јер немају друга посла у животу, пошто су помогли да се устоличи Тиранин и да отпочне Терор у друштву.


Па, шта онда да радимо?
Има ли нам спаса?
Која су решења?
Где је излаз?

То ћу написати у следећем тексту.
Када будем понудио решења.
Овај текст се бавио анализом управо завршених избора.
О којима смо унапред знали да ће се баш овако и да заврше.
Знали су сви, осим политичких идиота.


Извор: Сајт Бранка Драгаша

FB Коментари

About the author

Миодраг Рашић

Ја сам веб и графички дизајнер, аматерски музичар и Блогер ...

Leave a Comment

Total
0
Share